020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een gezonde stralende huid door stimulatie van uw eigen huidcellen die collageen aanmaken!

Skinbooster

Wat is een skinbooster?

Een skinbooster is een injectable en bevat hyaluronzuur als basisstof. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van ons lichaam. Bij Clinic 4 All beschikken wij over meerdere soorten skinboosters met verschillende toegevoegde actieve stoffen, zoals bijvoorbeeld antioxidanten, mineralen, essentiële aminozuren, vitaminen en micro circulerende stoffen. Op deze manier kan onze ervaren arts samen met u een skinbooster selecteren die het meest geschikt is voor uw huidtype en kunnen wij uw huid zo optimaal mogelijk behandelen.

Bij het gebruik van skinboosters staat huidverbetering centraal. Skinboosters gaan een stap verder dan mesotherapie. Ze worden door een arts die hiervoor opgeleid is met behulp van een dunne naald direct oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Het resultaat is een gezondere huid met frisse teint en uitstraling. Een skinbooster werkt daarnaast preventief tegen tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor een langdurig diepe hydratatie van de huid, onderhoudt en verbetert de helderheid van de huid. Het verbetert de teint, stevigheid en elasticiteit van de huid. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 á 4 sessies aangeraden.

Is een skinbooster behandeling veilig?

Het ondergaan van een skinbooster behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een deskundige arts die hiervoor is opgeleid. Bij Clinic 4 All zijn wij gespecialiseerd in deze behandelingen en gebruiken wij uitsluitend A-merk skinboosters die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De skinboosters zijn samengesteld uit hyaluronzuur en de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking.

Consult over skinbooster?

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. De arts zal uw huid analyseren. U krijgt uitgebreid uitleg over de behandeling, het resultaat en de eventuele bijwerkingen. Aan de hand van de kwaliteit van uw huid zal de arts een persoonlijk behandelplan opstellen. Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelsessies nodig met een onderbreking van 2 weken. Tijdens dit gesprek heeft u natuurlijk de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Behandeling met skinbooster?

Skinboosters worden met behulp van een zeer dunne naald en met kleine micro injecties direct oppervlakkig in de huid geïnjecteerd om de huid te voeden en te hydrateren. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van lokale verdoving, in de vorm van een crème of injecties met verdoving, waardoor de behandeling door de meeste mensen als niet of minimaal pijnlijk wordt ervaren. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 á 4 sessies aangeraden met een onderbreking van 2 weken.

Resultaat van een skinbooster behandeling?

Met het ouder worden verliest de huid collageen en elastine, wat zorgt voor een verminderde elasticiteit en vitaliteit van de huid. Bij het injecteren van een skinbooster wordt er naast hyaluronzuur een vitamine- en mineralencomplex gebruikt. Dit stimuleert collageen aanmaak en zo verbetert de elasticiteit van de huid. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. De teint van de huid verbetert en fijne rimpels verminderen. Het effect van skinboosters is meestal na 2 weken zichtbaar en houdt maanden lang aan.

Nazorg van een skinbooster behandeling?

U kunt na een skinbooster behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling kan er ter plaatse van de injecties roodheid en zwelling zichtbaar zijn. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Er is een kleine kans op het ontstaan van blauwe plekken. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen na de behandeling. Indien gewenst mag u een uur na de skinbooster behandeling voorzichtig make-up aanbrengen op het behandelgebied. Het is raadzaam om de eerste dag na de behandeling activiteiten zoals zeer warm douchen, zonnebank, sauna en sporten te vermijden.

Heeft u nog vragen over een skinbooster behandeling of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.