020- 8943131 info@clinic4all.nl

Behandel uw fronsrimpel en krijg een vriendelijke, frisse en zorgeloze uitstraling!

Botox behandeling voor een fronsrimpel

Oorzaak van een fronsrimpel

De rimpel tussen de wenkbrauwen wordt de fronsrimpel genoemd. Veel mensen hebben last van een diepe fronsrimpel. Vaak heeft de fronsrimpel een erfelijke aanleg als oorzaak. Daarnaast kan de fronsrimpel ontstaan door veelvuldig onbewust fronsen in de zon of bij het concentreren. Naarmate deze rimpel dieper wordt kan het een boze en vermoeide uitstraling geven.

Behandeling van een fronsrimpel

Om de oorzaak van het ontstaan van de fronsrimpel aan te pakken gebruiken we botox. Botox ontspant tijdelijk de spieren waardoor het nagenoeg niet meer mogelijk is om te fronzen. Een botox behandeling zorgt ervoor dat de rimpel minder zichtbaar wordt of zelfs geheel verdwijnt. Wanneer de fronsrimpel diep is kunnen we de rimpel ook opvullen met fillers. De behandeling is eenvoudig en geeft een geweldig resultaat. Bovendien werkt botox vaak ook erg goed tegen hoofdpijn.

Verticale fronslijnen – in rust

Verticale fronslijnen – dynamisch, met uitdrukking

Hierboven vindt u de gradaties van de diepte van de fronsrimpel. Alle gradaties zijn bij Clinic 4 All te behandelen.
0 = Geen fronslijnen | 1 = Fijne fronslijnen | 2 = Matige fronslijnen | 3 = Diepe fronslijnen | 4 = Zeer diepe fronslijnen

Voor de behandeling

Na de behandeling

Heeft u nog vragen over de fronsrimpel of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.