020- 8943131 info@clinic4all.nl

XL Hair bestrijdt de oorzaak van haaruitval en stimuleert de haargroei

XL HAIR®

Behandeling van haarverlies met XL Hair

Behandeling tegen haaruitval

  • Stopt haaruitval en stimuleert de groei van gezonde haren
  • Binnen zes maanden voller haar
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Wat is XL-HAIR®?

XL Hair® is een behandeling tegen haaruitval bij mannen en vrouwen waarbij een biorevitalisatie vloeistof wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid om haaruitval te stoppen en groei van nieuwe, gezonde haren te stimuleren. XL Hair bevat hyaluronzuur en een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de haarzakjes. De samenstelling van XL Hair is speciaal samengesteld om de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid te verbeteren. Dit is de belangrijkste oorzaak van haaruitval. Daarnaast bevat de vloeistof een groot aantal actieve ingrediënten, zoals groeifactoren, antioxidanten, vitaminen en aminozuren die haargroei stimuleren.

Wat kunt u verwachten van XL HAIR®?

U zult merken dat gedurende de behandelingen, eerst de haaruitval stopt, vervolgens gaan er nieuwe haren groeien. Binnen een half jaar wordt het eindresultaat goed zichtbaar. XL HAIR® stimuleert de groei van dikkere en gezondere haren uit de bestaande haarzakjes, waardoor uw haar weer gezond en voller wordt

Voor wie is een XL-HAIR® behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn, zie afbeelding op basis van de Savin classificatie;

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. Geadviseerd wordt om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden. Uw arts kan adviseren dat meerdere behandelingen of behandelingen met een afwijkend protocol noodzakelijk zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?

Bij mannen zijn gemiddeld 6 en bij vrouwen 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De eerste 4 behandelingen zijn 1 keer per week, de laatste om de week.

Wat kunt u verwachten van een behandeling?

Haar op het hoofd groeit in een cyclus van 6 maanden. Wanneer u start met de behandeling zult u merken dat de haaruitval binnen 3 maanden stopt. Gedurende de behandeling beginnen er al nieuwe haren te groeien en het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 6 maanden. De gestimuleerde haarzakjes gaan meer haren per zakje produceren waardoor er meer, dikkere, en gezondere haren groeien. Wanneer er geen haarzakjes meer zijn, is geen behandeling meer mogelijk. Zolang er nog haarzakjes zijn, ongeacht of dit er veel of weinig zijn, zult u resultaat zien.

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!