020- 8943131 info@clinic4all.nl

Goede en veilige zorg staat bij ons centraal

Kwaliteit en veiligheid

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Iedereen heeft recht op eerlijke informatie over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de risico’s van de cosmetische behandelingen. Goede en veilige zorg staat voor Clinic 4 All centraal, bij ons kunt u daarop vertrouwen. De arts van Clinic 4 All is een geregistreerd en gediplomeerd arts die voldoet aan de hoge deskundigheids- en kwaliteitseisen.

Met ingang van 1 juli 2019 is de titel “Cosmetisch arts KNMG” een door de Artsenfederatie KNMG gedeponeerde beschermde titel, die alleen mag worden gebruikt als de arts in het profielregister van de KNMG is ingeschreven.

Dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar behoort tot één van de eerste artsen binnen Nederland die deze titel mag voeren.

 

 

Wet BIG

Het doel van de Wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) is te zorgen dat de kwaliteit van de gezondheidszorg hoog is en blijft. Ook beschermt de Wet BIG, patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners. Dit doet de Wet BIG onder andere met het BIG-register.
Om bepaalde voorbehouden handelingen (zoals injecteren van botox en fillers etc) zelfstandig te mogen uitvoeren dient de behandelaar als arts geregistreerd te zijn in het BIG-register. Inschrijving in het BIG-register geeft aan patiënten de waarborg dat zij te maken hebben met een bevoegd behandelend arts.

Onze arts Elly Alizadeh-Buijtelaar is Cosmetisch arts KNMG & NVCG Gecertificeerd. Zij is BIG geregistreerd onder nummer: 59914838401

NVCG

Dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). De deelnemende artsen hebben de NVCG opgericht met als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen, doorlopend te verbeteren en om iedereen die een cosmetische behandeling overweegt, goed en volledig voor te lichten.

 

Nascholing

Bij Clinic 4 All vinden wij het belangrijk om ons verder te verdiepen in het vak Cosmetische geneeskunde en om onze kennis op peil te houden. Wij blijven graag op de hoogte van de beste en meest veilige behandeltechnieken. Daarom volgen wij regelmatig nationale en internationale cursussen en congressen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: IMCAS (International Master Course on Aging Science) in Parijs, FACE (Facial Aesthetic Conference and Exhibition) in Londen, NVCG Congres (Congres Nederlandse vereniging Cosmetische Geneeskunde) en BLS (Basic Life Support) cursus.

AGB code

Een AGB code (Algemeen Gegevens Beheer-code) is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Formele zorgverleners zijn verplicht om over een AGB-code te beschikken. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. Dit systeem wordt beheerd door Vektis. Vektis geeft zowel AGB-codes uit voor individuele zorgverleners als voor praktijken.

De AGB code van Clinic 4 All is: 84057350 en de AGB code van dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar is 84027810.

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!