020- 8943131 info@clinic4all.nl

“Ik beoefen mijn vakgebied met alle zorgvuldigheid. Graag wil ik u daarmee helpen.”

Verouderingsproces

Bij het ouder worden verandert onze huid. De elasticiteit van de huid neemt af, de huid wordt minder egaal, het volume in het gelaat wordt minder en verplaatst zich van boven naar beneden door de zwaartekracht en er ontstaan rimpels. Er wordt minder collageen en elastine aangemaakt en ook de hoeveelheid hyaluronzuur neemt af.

De snelheid waarmee de huidveroudering optreedt is gedeeltelijk erfelijk, maar ook andere factoren zijn van invloed op deze verouderingsprocessen. Enkele voorbeelden van factoren die het verouderingsproces versnellen zijn roken, overmatig alcoholgebruik, stress, overmatige blootstelling aan het zonlicht, luchtvervuiling, slechte voeding en tekort aan nachtrust versnellen onze biologische klok. Op deze factoren kunt u natuurlijk zelf invloed hebben. Daarnaast hebben wij bij Clinic 4 all diversen behandelingen om de huid een boost te geven, de kwaliteit van de huid te verbeteren en om het volumeverlies te herstellen.

Bij Clinic 4 all gebruiken wij alleen de beste kwaliteit fillers. Na de behandeling ziet u meteen resultaat. Wij maken foto’s van u vóór en ná de behandeling voor uw dossier.

Wij maken gebruik van twee soorten fillers:

  1. Hyaluronzuur is een natuurlijke biologisch afbreekbare stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt. Gezien het een lichaamseigen stof is komen allergische reacties zelden voor.
  2. Radiesse® heeft een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse® is ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies en tenslotte is Radiesse® het ideale product voor een vloeibare facelift.  

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!