020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts

Cosmetisch arts KNMG

Dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar is Cosmetisch arts KNMG & gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de Cosmetische Geneeskunde en is daarnaast opleider van collega-artsen in gespecialiseerde injectietechnieken.

Dokter Elly studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van haar artsenbul heeft zij klinische kennis en ervaring opgedaan in het Diaconessenziekenhuis te Leiden, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

Vanwege haar passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft zij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is zij een ervaren cosmetisch arts en deelt zij haar kennis door trainingen en opleidingen te geven aan collega-artsen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt zij regelmatig lezingen en congressen.

Tijdens een consult bespreekt zij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor haar centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is zij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Haar streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor haar zeer belangrijk, daarom werkt zij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert zij met grote zorg en precisie uit. Zij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Clinic 4 All.

Dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar is BIG geregistreerd onder nummer: 59914838401, Cosmetisch arts KNMG en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!