020- 8943131 info@clinic4all.nl

Zeg dag tegen wallen, donkere kringen en geef je oogcontouren weer een frisse uitstraling!

Wallen / donkere kringen

Oorzaak van wallen / donkere kringen

Wallen, zakjes onder de ogen of donkere kringen kunnen een vermoeide blik geven. Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen voor het ontstaan van wallen en kringen onder de ogen. Denk aan aanleg, volumeverlies, vochtophoping, slaapgebrek, stress, vermoeidheid en ongezonde voeding. Daarnaast is de huid van de onderoogleden heel erg dun en veroudert deze relatief snel. Bij het ouder worden zullen de wallen en kringen ver

Behandeling van wallen / donkere kringen

Door het injecteren van een hyaluronzuur filler (een natuurlijke bouwsteen van de huid) kunnen we weer volume terug brengen onder de ogen en kunnen we wallen en donkere kringen goed behandelen. De behandeling zorgt ervoor dat het gezicht een frisse en energieke uitstraling krijgt. Een andere behandeloptie is het injecteren van een speciaal voor onder de ogen ontwikkelde skinbooster, bestaande uit hyaluronzuur in combinatie met een mix van actieve stoffen (o.a. vitaminen, antioxidanten, vocht afdrijvende en huid verlichtende stoffen). De ervaren arts van Clinic 4 All kan u persoonlijk advies geven over welke behandeling in uw geval het meest geschikt is. Om die volledig frisse blik weer te krijgen is het ook mogelijk om deze twee behandelingen te combineren.

Schematische weergave van de diepte van de traangoot

Hiernaast vindt u een overzicht van de gradaties van de de holtes. Alle gradaties zijn bij Clinic 4 All te behandelen.

0 = Geen holte | 1 = Lichte holte | 2 = Matige holte | 3 = Diepe holte | 4 = Zeer diepe holte

Heeft u nog vragen over wallen / donkere kringen / traangoot of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling