020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een vitale uitstraling dankzijde een filler behandeling van de ingevallen slapen

Ingevallen slapen

Oorzaak van holle slapen

Kenmerken van een jeugdig gezicht zijn de ronde contouren en het volume bij de slapen. Volumeverlies aan de zijkant van de ogen (ingevallen slapen) kunnen ervoor zorgen dat u er ouder uitziet dan u daadwerkelijk bent en dat u een vermoeide blik krijgt. Holle slapen kunnen verschillende oorzaken hebben. Een erfelijke aanleg kan een oorzaak zijn. Daarnaast is er tijdens het verouderingsproces sprake van volumeverlies van het bot-, vet- en spierweefsel, waardoor de slapen er steeds hollere uit gaan zien. Holle slapen zorgen ervoor dat de wenkbrauwen hun steun verliezen en langzaam gaan hangen. Dit laatste zorgt ervoor dat u een vermoeide blik krijgt.

Behandeling van holle slapen

Met een fillerbehandeling is het mogelijk om de vermoeide blik die ontstaat door de ingevallen slapen sterk te verminderen. Met behulp van een dunne naald wordt de filler op de juiste plek geïnjecteerd. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van lokale verdoving waardoor de behandeling meestal als niet pijnlijk wordt ervaren.
Het resultaat van de behandeling van de ingevallen slapen is direct zichtbaar. Na de behandeling is er meer volume ter hoogte van de slapen. Door het volume in de slapen te herstellen zullen bij de meeste mensen de rimpels naast de ogen ook afnemen en is vaak ook een subtiele lift van de wenkbrauwen zichtbaar.

Heeft u nog vragen over ingevallen slapen of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling