020- 8943131 info@clinic4all.nl

“Ik beoefen mijn vakgebied met alle zorgvuldigheid. Graag wil ik u daarmee helpen.”

De Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die wij momenteel aanbieden. Indien er behandelingen zijn die u wenst, maar die niet in het behandeloverzicht zijn opgenomen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Botox wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Botox kan zowel voor cosmetische als medische doeleinden worden toegepast.

Fillers worden toegepast om kleine en middelgrote rimpels te verminderen of te laten verdwijnen.

RRS® HA EYES wordt gebruikt voor mooiere oogcontouren, fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. Met RRS® HA EYES ontstaat weer een frissere blik.

Een TCA peeling is een chemische peeling. Het verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidkleur en vermindert de oneffenheden van de huid. Het geeft een frissere en jongere uitstraling van de huid door het verminderen van de rimpels. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!