020- 8943131 info@clinic4all.nl

Door de behandeling van de kraaienpootjes krijgt u een uitgeruste en frisse blik!

Botox behandeling voor kraaienpootjes

De kraaienpootjes

Rimpels aan de zijkant van uw ogen, beter bekend als kraaienpootjes of lachrimpels, geven in eerste instantie een vrolijke uitstraling. Wanneer deze rimpels dieper worden kan het zijn dat u zich er aan gaat storen, omdat deze rimpels een oudere en vermoeide uitstraling geven. In dat geval kan Clinic 4 All u helpen middels injectable behandeling.

Behandeling van kraaienpootjes

Om de oorzaak van het ontstaan van de kraaienpootjes aan te pakken gebruiken we botox. Botox ontspant tijdelijk de spieren en zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar worden of zelfs geheel verdwijnen.
De behandeling is eenvoudig en wanneer uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts veilig, waarbij de kans op een complicatie nihil is. Een botox behandeling zorgt voor een mooi natuurlijk resultaat waardoor u weer een frisse blik krijgt.

Kraaienpootjes – in rust

Kraaienpootjes – dynamisch, met uitdrukking

Hierboven vindt u de gradaties van de diepte van de kraaienpootjes. Alle gradaties zijn bij Clinic 4 All te behandelen.
0 = Geen kraaienpootjes | 1 = Fijne kraaienpootjes | 2 = Matige kraaienpootjes | 3 = Diepe kraaienpootjes | 4 = Zeer diepe kraaienpootjes

Voor de behandeling

31 dagen na de behandeling

Heeft u nog vragen over de kraaienpootjes of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.