020- 8943131 info@clinic4all.nl

Het voeden en beschermen van uw huid met een skinbooster behandeling

Viscoderm Skinkò E ®

Wat is Viscoderm Skinkò E ®?

Viscoderm Skinkò E is een skinbooster. Skinboosters gaan een stap verder dan mesotherapie en worden met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Viscoderm Skinkò E bevat een cocktail van meer dan 50 actieve huid voedende elementen, zoals hyaluronzuur, antioxidanten, mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen. Skinboosters kunnen worden gebruikt voor behandeling van zowel het gezicht als de handen en hals/decolleté.

Behandeling met Viscoderm Skinkò E ®

Viscoderm Skinkò E ® wordt met behulp van een zeer dunne naald en met kleine micro injecties direct oppervlakkig in de huid geïnjecteerd om de huid te voeden en te hydrateren. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van lokale verdoving in de vorm van een crème of injecties met verdoving, waardoor de behandeling door de meeste mensen als niet of minimaal pijnlijk wordt ervaren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 á 4 sessies aangeraden met een onderbreking van 2 weken.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Viscoderm Skinkò E ® heeft een antioxiderende werking. Het zorgt voor een diepe hydratatie van de huid, onderhoudt en verbetert de helderheid van de huid. Het verbetert de teint, stevigheid en elasticiteit van de huid. Fijne rimpels en expressielijnen verminderen en het biedt bescherming van de huid tegen UV stralen. Kortom een gezondere huid met frisse teint en uitstraling.

Heeft u nog vragen over Viscoderm Skinkò E ® of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.