020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een filler behandeling voor een frisse uitstraling met het behoud van de karakter van uw gezicht

Fillers voor volume en rimpelbehandeling

Wat is een filler?

Fillers zijn rimpel vullers, ofwel injecteerbare gels die behoren tot de groep injectables. Fillers zijn op dit moment erg populair en worden vooral gebruikt voor het opvullen van oppervlakkige en diepe rimpels. Het is daarnaast ook mogelijk om met een filler de contouren van het gezicht te verbeteren. Bij Clinic 4 All benaderen wij het gezicht op een holistische methode. Daarnaast gebruiken wij A-merk fillers en de nieuwste injectie technieken. Hierdoor is het mogelijk om het gezicht weer een jeugdige, frisse uitstraling te geven. Wij streven naar de mooiste versie van uzelf met een natuurlijk resultaat.

Filler behandelgebieden

 • Rimpelbehandeling
            – Neus-lippenplooi
            – Marionetlijnen (lijnen die vanuit de mondhoeken
              naar beneden lopen)
            – Rokerslijntjes (rimpels rondom de mond)
            – Rimpels gelaat
 • Lipvergroting
 • Opvullen lipcontour
 • Wallen, kringen onder de ogen (traangoot)
 • Afhangende mondhoeken
 • Volumeherstel wangen
 • Huidverstrakking gelaat
 • Accentueren jukbeenderen
 • Verstrakken kaaklijn
 • Liquid facelift
 • Handen
 • Hals en decolleté

Zijn fillers veilig?

Het ondergaan van een filler behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een deskundige cosmetisch arts. Bij vakkundig gebruik is de kans op complicaties nihil. Bij Clinic 4 All zijn wij gespecialiseerd in filler behandelingen. Wij hebben ruime ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste en meest veilige injectietechnieken. Bij Clinic 4 All gebruiken wij uitsluitend goedgekeurde A-merk fillers die al geruime tijd op de markt zijn en daarnaast degelijk onderzocht zijn op veiligheid en effectiviteit. De fillers die wij gebruiken blijven na het injecteren op hun plek zitten en worden op termijn volledig afgebroken door uw eigen lichaam.

Consult over fillers?

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. De arts van Clinic 4 All zal uw gezicht analyseren, u adviseren en samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen. Tijdens dit gesprek krijgt u uitgebreid uitleg over de behandeling, het resultaat en de eventuele bijwerkingen van een filler behandeling. Tot slot heeft u natuurlijk de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De behandeling met fillers?

Met behulp van een dunne canule of naald worden de fillers op de juiste plek geïnjecteerd. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van lokale verdoving, in de vorm van een crème of injecties met verdoving, waardoor de behandeling door de meeste mensen als niet of minimaal pijnlijk wordt ervaren.

Resultaat van een filler behandeling?

Na een filler behandeling ziet u direct resultaat. Het cosmetisch effect van de filler behandeling blijft vervolgens zes tot achttien maanden behouden afhankelijk van de plaats waar de filler wordt geïnjecteerd. De arts zal u tijdens het consult hierover verder informeren.

Nazorg van een filler behandeling?

U kunt na de filler behandeling uw dagelijkse activiteiten weer hervatten.
Na een filler behandeling kan er ter plaatse van de injectie roodheid en zwelling zichtbaar zijn. Deze verschijnselen zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf.
Er is een kleine kans op het ontstaan van een blauwe plek. Deze verdwijnt meestal binnen een paar dagen na de behandeling. Indien gewenst mag u een uur na de filler behandeling voorzichtig make-up aanbrengen op het behandelgebied.

Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij u om gedurende één maand na de behandeling niet naar de sauna of onder de zonnebank te gaan en ook geen gezichtsbehandelingen te ondergaan.

Heeft u nog vragen over fillers voor volume en rimpelbehandeling of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Na de behandeling