020- 8943131 info@clinic4all.nl

Het subtiel accentueren van uw eigen schoonheid leidt tot het beste resultaat!

Jukbeenlift

Accentueren van de jukbeenderen

Jukbeenderen bepalen voor een groot deel de vorm en de uitstraling van het gezicht. Een hartvormig gezicht geeft bij vrouwen een frisse jeugdige uitstraling. Bij het verouderingsproces worden de huid, spieren, ligamenten en het onderhuidse vetweefsel slapper. Door de zwaartekracht zakt de huid en het onderhuidse weefsel naar beneden richting de kaaklijn en naar de neus-lippenplooi.

Behandeling van de jukbeenlift

Hierdoor ontstaat een vermoeide ingevallen uitstraling en kun u er ouder uitzien. Om het gezicht weer een frisse uitstraling te geven of het jeugdige uiterlijk te benadrukken kan het volume ter hoogte van het jukbeen met fillers worden hersteld. Door de lift die door een filler behandeling ontstaat zal de kaaklijn optisch strakker en de neus-lippenplooi minder diep worden. Bij Clinic 4 All zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken om de jukbeenderen weer volume te geven en te liften met behoud van de natuurlijke uitstraling van uw eigen gezicht als eindresultaat.

Heeft u nog vragen over een jukbeenlift of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling