020- 8943131 info@clinic4all.nl

Wilt u ook mooie volle sensuele lippen die passen bij uw gezicht en uw leeftijd?

Filler behandeling voor het opvullen van de lippen

Volume lippen

Een lipvergroting met een natuurlijk resultaat die past bij de contouren van uw gezicht, dit kan met behulp van hyaluronzuur fillers (lichaamseigen stof en biologisch afbreekbaar). De hoeveelheid filler die wij gebruiken is afhankelijk van uw wensen en wat de arts u adviseert.

Uit onderzoek blijkt dat de ogen en de mond als eerste opvallen als we iemand aankijken. Vollere lippen geven een mooie, jeugdige en sensuele uitstraling. Het is genetisch bepaald of iemand smalle of dikke lippen heeft. Daarnaast heeft ouder worden een grote invloed op de lippen. Bij het ouder worden is er sprake van volumeverlies van de lippen, waardoor de lippen smaller en langer worden en daarnaast meer naar binnen vallen.

Behandeling van de lippen

Met behulp van een hyaluronzuur filler kunnen de lippen op een natuurlijke manier mooier en voller worden gemaakt. Als er sprake is van asymmetrie van de lippen kan dit ook worden gecorrigeerd.

Om de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken worden de lippen indien gewenst voorafgaand aan de behandeling verdoofd met een speciale verdovende crème. Met behulp van een dunne naald/ canule wordt de filler vervolgens op de juiste plek in de lippen geïnjecteerd.

Resultaat van de behandeling

Het resultaat van het opvullen van de lippen is direct zichtbaar en houdt gemiddeld zes maanden aan.

Na de behandeling

Uw kunt na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling is er kans op wat roodheid, zwelling of een blauwe plek. De zwelling van de lippen kan de dag na de behandeling iets toenemen, maar zal daarna snel weer verminderen. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij u om gedurende 3 weken na de behandeling niet naar de sauna of onder de zonnebank te gaan.

Schematische weergave van de volume van de lippen

0 = Zeer dun | 1 = Dun | 2 = Middelvol| 3 = vol | 4 = Zeer vol

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Heeft u nog vragen over de lippen opvullen of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.