020- 8943131 info@clinic4all.nl

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen botox en filler?

Botox zorgt dat spieren ontspannen, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Wat moet ik de arts vertellen tijdens het consult?

De arts zal vragen stellen over uw gezondheid, medicijngebruik, eventuele allergieën en eerdere medische en cosmetische ingrepen. Bent u in het verleden behandeld met permanente fillers, bent u zwanger of geeft u borstvoeding vermeld dit aan de arts.

Zijn er risico's aan de behandeling verbonden?

De arts is zeer kundig.  Er wordt uitsluitend met veilige en biologisch afbreekbare producten gewerkt. Hierdoor zijn de risico’s zeer gering. De behandelend arts wijst u tijdens het consultgesprek op voor- en nadelen van de behandeling die u ondergaat.

Is een behandeling pijnlijk?

Natuurlijk horen bij een behandeling met injectables prikjes met de naald. Deze naaldjes zijn echter zeer fijn waardoor het meestal als licht irritant wordt ervaren maar niet als pijnlijk. Desgewenst kan er verdoving van de huid worden gegeven.

Hoe zie ik er uit na de behandeling?

Meestal is de huid na een behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Afhankelijk van de soort behandeling zal de arts u tijdens het consult informatie over de nazorg geven. Bijvoorbeeld de eerste dagen na een Botox- of Fillerbehandeling wordt een bezoek aan de schoonheidsspecialiste, massage van het behandelgebied en activiteiten waarbij je gaat transpireren (zoals sauna, zonnebank, sporten) afgeraden.

Heeft u een TCA peeling ondergaan, dat is het belangrijk om 4-6 weken na de behandeling uit de zon te blijven.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met Botox/Bocouture?

Botox/Bocouture mag niet worden toegepast onder de leeftijd van 18 jaar, bij zwangere vrouwen, tijdens het geven van borstvoeding, bij mensen met spierziektes, ademhalingsproblemen of slikproblemen.

Staat je vraag er niet tussen?

We proberen binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden.

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!