020- 8943131 info@clinic4all.nl

De behandeling van de voorhoofdrimpels geeft een ontspannen uitstraling!

Botox behandeling voor voorhoofdrimpels

Oorzaak van voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd. Deze rimpels ontstaan wanneer men veelvuldig de wenkbrauwen optrekt en verbaasd kijkt. De oorzaken van het ontstaan van voorhoofdsrimpels zijn huidveroudering en het veelvuldig aanspannen van de spier in dit gebied. Mensen met een sterke mimiek hebben vaak sneller voorhoofdrimpels. Om de oorzaak van het ontstaan van de voorhoofdsrimpels aan te pakken gebruiken we meestal botox. Botox ontspant tijdelijk de spieren en zorgt ervoor dat de rimpels minder zichtbaar worden of zelfs geheel verdwijnen.

Behandeling van voorhoofdrimpels

De behandeling is relatief eenvoudig en in vakkundige handen veilig met een zeer kleine kans op complicaties. Een botox behandeling zorgt voor een mooi resultaat waardoor u weer een frisse blik krijgt. Bovendien werkt botox vaak ook erg goed tegen hoofdpijn.

Voorhoofdrimpels – in rust

Voorhoofdrimpels – dynamisch, met uitdrukking

Hierboven vindt u de gradaties van de diepte van de voorhoofdrimpels. Alle gradaties zijn bij Clinic 4 All te behandelen.
0 = Geen voorhoofdrimpels | 1 = Fijne voorhoofdrimpels | 2 = Matige voorhoofdrimpels | 3 = Diepe voorhoofdrimpels | 4 = Zeer diepe voorhoofdrimpels

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Heeft u nog vragen over de kraaienpootjes of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.