020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een uitgeruste blik met een jeugdige uitstraling na één behandeling!

Neus- lippenplooi

Oorzaak van neus- lippenplooi

De neuslippenplooi is de lijn die vanuit de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt. Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitstraling geven.
De oorzaak van het ontstaan van de neuslippenplooi is meestal onderhuids vetweefsel die vanuit de jukbeenderen naar beneden en naar voren zakken. Het ingezakte volume gaat door de zwaartekracht als een dakgootje over de neuslippenplooi hangen waardoor de neuslippenplooi in de loop der jaren steeds dieper wordt. Door het injecteren van fillers ter plaatse van de neuslippenplooi kan deze plooi zachter worden.

Behandeling van neus- lippenplooi

Om de oorzaak van het probleem aan te pakken zodat het gezicht zijn natuurlijke uitstraling behoudt is het soms nodig om fillers ter hoogte van de jukbeenderen te injecteren. De ervaren arts van Clinic 4 All zal u tijdens een consult gesprek uitleg en advies geven over de meest passende behandeling.

Schematische weergave van de diepte van de neus- lippenplooi

0 = Geen plooien | 1 = Fijne plooien | 2 = Matige plooien | 3 = Diepe plooien | 4 = Zeer diepe plooien

Heeft u nog vragen over neus- lippenplooi of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling