020- 8943131 info@clinic4all.nl

Kies voor een jeugdige uitstraling met het behoud van het karakter van uw gezicht!

Liquid facelift

Het verouderingsproces

Tijdens het verouderingsproces verliest de huid zijn elasticiteit en zijn er minder collageen en elastine vezels aanwezig. Onder invloed van de zwaartekracht zakt het volume van de oogleden en wangen naar beneden. Daarnaast is er sprake van botresorptie en verliest het gelaat vulling en onderhuids vet. Dat zorgt ervoor dat het gezicht er smaller uitziet en leidt tot een minder strak uitziende kaaklijn en ingevallen jukbeenderen.

Een liquid facelift behandeling

Een liquid facelift is een behandeling van het héle gezicht zonder een operatie! Bij Clinic 4 All gebruiken wij de meest geavanceerde cosmetische technieken met injectables voor een fris en natuurlijk resultaat.

Met behulp van een liquid facelift worden de veranderingen van het gezicht door middel van injectables gecorrigeerd en wordt het gezicht weer in balans gebracht. Bij Clinic 4 All gebruiken wij 2 soorten fillers:

  • Radiesse, een collageen stimulerende filler met een liftend effect
  • Hyaluronzuur, een zeer natuurlijke filler

Consult

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. De arts zal uw gezicht analyseren, uw adviseren en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Zij zal u uitgebreid uitleg geven over de ingreep, het resultaat en de eventuele bijwerkingen. Tot slot heeft u natuurlijk de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen er foto’s worden gemaakt voor uw medisch dossier. Met behulp van een dunne canule of naald worden de fillers op de juiste plek geïnjecteerd. Er wordt gebruik gemaakt van lokale verdoving waardoor de behandeling meestal als niet pijnlijk wordt ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een liquid facelift is direct zichtbaar en houdt gemiddeld twaalf tot achttien maanden aan. Aansluitend aan de behandeling zullen er weer foto’s worden gemaakt voor uw medisch dossier.

Na de behandeling

Uw kunt na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling is er kans op wat roodheid, zwelling of een blauwe plek. Deze trekken echter snel weer weg. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij u om gedurende één maand na de behandeling niet naar de sauna of onder de zonnebank te gaan en geen gezichtsbehandelingen te ondergaan.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Heeft u nog vragen over liquid facelift of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.