020- 8943131 info@clinic4all.nl

Droomt u ook van mooie zachte handen? Laat uw handen er jonger uitzien.

Volumeherstel van de handen

Oorzaak van handen met minder volume

Als u het gevoel heeft dat uw handen niet in overeenstemming zijn met de rest van uw lichaam kunt u een behandeling van uw handen overwegen. De handen spelen namelijk een belangrijke rol in de manier waarop we communiceren en onszelf presenteren. Mooie handen geven ons het zelfvertrouwen om ons in elke situatie te presenteren.
De huid van de handen is dunner ten opzichte van de huid van het gezicht en wordt continu blootgesteld aan de zon, waardoor verouderingsverschijnselen sneller zichtbaar worden.
Naarmate we ouder worden verliest de huid volume en wordt het vetweefsel onder de huid van de handen dunner. Aderen en pezen worden meer zichtbaar. Omdat er op het gebied van gezichtscorrectie steeds meer mogelijk is, zien de handen er soms veel ouder uit dan de rest van het lichaam.

Behandeling van de volume de handruggen

Bij Clinic 4 All kunnen wij de handen met de nieuwste technieken op een effectieve en veilige manier behandelen. Wanneer het volume op de handruggen afgenomen is kunnen we met behulp van fillers de handen behandelen waardoor de pezen en aderen minder zichtbaar worden en de handen weer een jeugdige uitstraling krijgen. Pigment vlekken en zon schade op de huid van de handen kunnen met een chemische peeling effectief worden behandeld.

Gradaties van de volume van de handruggen

0 = Geen verlies van vetweefsel |
1 = Enig verlies van vetweefsel; enige zichtbaarheid van aderen |
2 = Matig verlies van vetweefsel; lichte zichtbaarheid van aderen |
3 = Ernstig verlies van vetweefsel; matige zichtbaarheid van aderen|
4 = Zeer ernstig verlies van vetweefsel; duidelijke zichtbaarheid van opliggende aderen

Heeft u nog vragen over volumeherstel van de handruggen of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling