020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een wenkbrauwlift geeft een frisse en uitgeruste blik na één behandeling!

Botox behandeling voor een wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift helpt bij een vermoeide uitstraling en geeft een frisse blik. Als gevolg van het verouderingsproces worden de wenkbrauwen bij veel mensen wat zwaarder en kunnen ze gaan zakken. Dit resulteert niet alleen in een vermoeid uiterlijk, maar geeft meestal ook klachten zoals hoofdpijn of een zwaar gevoel ter hoogte van de ogen.

Wenkbrauwlift met botox

Een wenkbrauwlift met injectables is een mooie behandeling om de wenkbrauwen enkele millimeters te liften. Dat is vaak al voldoende om die vermoeide blik te verhelpen. Een wenkbrauwlift is mogelijk met behulp van botox en/of fillers. Welk middel de arts adviseert, verschilt per persoon en is afhankelijk van de oorzaak van het probleem en uw persoonlijke wensen.
Alle gradaties zijn te behandelen, echter wanneer de wenkbrauw te veel overhangen dan is een chirurgische ingreep soms een betere oplossing. De ervaren arts van Clinic 4 All kan u hierover verder adviseren.

Positie van de wenkbrauwen

Hiernaast vindt u een overzicht van de mogelijke stand van de wenkbrauwen. Alle gradaties zijn bij Clinic 4 All te behandelen.

0 = Jeugdige, frisse uitstraling; hoge boog wenkbrauw |
1 = Gemiddelde boog wenkbrauw |
2 = Lichte boog van de wenkbrauw |
3 = Vlakke boog van de wenkbrauw; zichtbare plooien; vermoeide uitstraling |
4 = Rechte wenkbrauw met nauwelijks een boog; duidelijke plooien; zeer vermoeide uitstraling

Heeft u nog vragen over de kraaienpootjes of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.