020- 8943131 info@clinic4all.nl

Hoe waarderen onze patiënten Clinic 4 All

Don’t just take it from us, let our patiënts do the talking!

Ervaringen

“Al jaren een vaste en zeer tevreden cliënte bij clinic 4 All. Begonnen
met Botox en over de jaren heen ook diverse behandelingen als zoals
fillers en peelings gedaan.
Dr Alizadeh-Buijtelaar is een professional in haar vak!
Niet onbelangrijk, neemt zij ruim de tijd voor haar cliënten en geeft
daarin altijd een eerlijk en professioneel advies. Een dikke tien!!!”

Bianca van Eijgen

Ik ben al een aantal jaar onder behandeling bij dokter Alizadeh-Buijtelaar. Clinic4all werkt met kwalitatief goede producten wat voor mij van groot belang is. De persoonlijke consults en het advies van de dokter zorgt ervoor dat ik na elke behandeling zeer tevreden ben. Zowel voor mijn botox als filler behandelingen is de voor- en nazorg uitstekend. Het is belangrijk om met een vertrouwd gevoel een behandeling te ondergaan en dat is waar Clinic4all voor staat. Ik had vaak een vermoeide blik en dat is door de uiterst vakkundige behandelingen geheel verdwenen.

Het resultaat is altijd zeer natuurlijk wat voor mij doorslaggevend is om steeds weer terug te komen.” 

T. de Jong

Enige tijd geleden ben ik via via in contact gekomen met dokter Elly Alizadeh- Buijtelaar. De eerste keer dat ik bij haar kwam kreeg ik een intake gesprek waar werd uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk ging en welke resultaten er behaald worden. 

Keer op keer stoorde ik mij enorm aan mijn frons, kraaienpootjes en voorhoofd vol beginnende rimpels. De allereerste keer vond ik erg spannend om te doen maar ik ben blij dat ik overstag ben gegaan en aan de behandelingen ben begonnen. Om de 4 maanden hou ik mijn gezicht bij om er verzorgd en niet vermoeid uit te zien.

Priscilla Weij

Al vanaf mijn jeugd ben ik enorm bezig met mijn uiterlijk. Deels door mijn werk als voormalig model en miss Nederland maar ook omdat ik ijdel ben en heel veel waarde hecht aan mijn verzorging. Naar mate ik ouder word merk ik dat ik fijne lijntjes krijg en wat volume verlies, dit is voor mij iets dat ik wil voorkomen!

Toen ik voor het eerst bij Dr. Alizadeh terecht kwam had ik direct een goed gevoel, veel begrip en ze snapte precies wat ik wilde. Ze adviseerde mij om naast mijn gebruikelijke 3 zones botox , ook een filler behandelling te doen en het resultaat is echt verbluffend. 

Ik ben super tevreden met haar werk en raad haar aan iedereen in mijn omgeving en daar buiten aan.

Carmen Kool

Bij Clinic 4 All bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering en injectables. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, met de mooiste versie van uzelf op elke leeftijd!