020- 8943131 info@clinic4all.nl

Frisse uitstraling en mooie oogcontouren met RRS HA eyes!

RRS® HA  voor mooiere oogcontouren

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik.

RRS® HA is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen.

De specifieke bio revitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen waardoor u frissere oogcontouren krijgt.

Vermoeide blik

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA  is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Gratis Consult

In veel gevallen kan het aanvullen van het volumeverlies met een filler een veilige en effectieve behandeling tegen wallen zijn. Om het wegwerken van wallen op niet chirurgische wijze te kunnen doen, is een intake gesprek met de cosmetisch arts de eerste stap. Tijdens dit consult wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten van de behandeling.

RSS HA EYES

Met enkele kleine oppervlakkige injecties wordt de vloeistof in de huid gebracht. De gehele behandeling duurt ongeveer een kwartier tot half uur. Voor een optimaal resultaat wordt een keur van 3 á 4 sessies aangeraden. Het resultaat is dat u minder vermoeide ogen en een frissere blik krijgt zonder dat duidelijk is wat er precies aan u is veranderd.

RRS HA Skin Relax met BoNtA 568©

De RRS HA Skin Relax met BoNtA 568© is een injectable die met behulp van een dunne naald direct oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Het bevat naast hyaluronzuur voor hydratatie ook een botuline toxine peptide. De RRS HA Skin Relax combineert daardoor vullende effecten met huidontspannende effecten. Het zorgt ervoor dat de huid meer ontspant en dat de fijne lijnen verbeteren. RRS HA Skin Relax kan worden toegepast op het gelaat, in de hals en het decolleté. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3-4 sessies aangeraden.

RRS® HA Whitening

De RRS HA Whitening is een injectable die met behulp van een dunne naald direct oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Het is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van door de zon beschadigde huid en melasma (Hyperpigmentatie in het gelaat). Het heeft een blekend effect op de huid waardoor hyperpigmentatie verbetert. Het wordt vooral toegepast op het gezicht. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4-6 sessies aangeraden.

Maak vandaag nog een afspraak

Voor als u de frisse oogcontouren weer terug wilt krijgen.