020- 8943131 info@clinic4all.nl

Een kleine ingreep bij mannen, kan het verschil maken tussen een vermoeid en energiek uiterlijk!

Botox voor mannen

Waarom mannen aan de botox?

Cosmetische behandelingen en injectables zijn al lang niet meer alleen voor vrouwen. Er heeft lang een taboe geheerst op cosmetische behandelingen bij mannen, maar dit is sterk aan het veranderen. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van rimpelbehandelingen met botox en fillers en besluiten om een behandeling te ondergaan. Mannen zijn vaak op zoek naar behandelingen om er minder vermoeid en frisser uit te zien. Bij Clinic 4 All hebben wij ervaring met het adviseren en behandelen van mannen met injectables. Mannen hebben namelijk een andere anatomie en andere gelaatstrekken dan vrouwen. Mannen hebben een dikkere huid, andere haargrens, meer geaccentueerde kaaklijn en de wenkbrauwen staan bij mannen minder gebogen. Bij Clinic 4 All zullen wij hier rekening mee houden.

Behandeling van botox voor mannen

De behandeling bij mannen wordt zo uitgevoerd dat u er frisser uitziet zonder dat iemand het door heeft dat u een behandeling met botox of fillers heeft ondergaan.
Populaire behandelingen bij de mannen zijn: de norse frons tussen de wenkbrauwen verzachten, behandeling van de wallen/ donkere kringen, behandeling van overmatig transpireren, behandeling van ingevallen wangen en de mannelijke kaaklijn accentueren.
Een kleine ingreep, kan het verschil maken tussen een vermoeid en energiek uiterlijk. U wordt een betere, frissere versie van uzelf.

Heeft u nog vragen over botox behandelingen voor mannen of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling