020- 8943131 info@clinic4all.nl

Profhilo® is een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

Profhilo®

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo® de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan uw gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

Welke gebieden kunnen met Profhilo® behandeld worden?

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren arts van Clinic 4 All, middels kleine injecties of met een canule. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of een lichaamsdeel zoals hals, decolleté of handen) optimaal te behandelen. De behandeling is snel en nauwelijks pijnlijk.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die huidverslapping tegen wil gaan. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Vaak ziet u binnen 2 weken na de behandeling al dat de huid beter gehydrateerd is. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk wordt gezet en de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft, ziet u rond 6-8 weken na de behandeling het positieve effect steeds duidelijker.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Heeft u nog vragen over een profhilo behandeling of over een andere behandeling? Of wilt u persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.